1 januari 2010

Pannacotta med vit choklad

Bild: google.se

6 port.

5 dl vispgrädde
1 vaniljstång
100 g vit choklad
3 gelatinblad

Lägg gelatinbladen i blöt. Koka upp vispgrädden och innehållet från vanilstången, tillsätt chokladen i bitar och rör om tills den smällt. Lägg i gelatinbladen och rör om tills även de löst upp sig. Häll upp i serveringsglas och ställ i kylen 2-3 timmar. Servera med upptinade blandade bär.

Det går även alldeles utmärkt att halvera receptet men jag tyckte nästan pannacottan blev för hård med 1 1/2 gelatinblad.

3 kommentarer:

  1. Ser jättefesltigt ut! Jag ska absolut testa ditt recept vid ett bra tillfälle!! Kram

    SvaraRadera
  2. Vad gott det ser ut! Fick reda på din "nya" blogg nu, när jag gick igenom mina gamla mail. Ses på måndag! Kram

    SvaraRadera
  3. Jennie: Ja det får du göra :)
    Jessica: Kul att du hittade hit! Längtar till Måndag, det var så kul att se dig idag!
    Kramar

    SvaraRadera