Bild: google.se6 port.
5 dl vispgrädde
1 vaniljstång
100 g vit choklad
3 gelatinblad
Lägg gelatinbladen i blöt. Koka upp vispgrädden och innehållet från vanilstången, tillsätt chokladen i bitar och rör om tills den smällt. Lägg i gelatinbladen och rör om tills även de löst upp sig. Häll upp i serveringsglas och ställ i kylen 2-3 timmar. Servera med upptinade blandade bär.
Det går även alldeles utmärkt att halvera receptet men jag tyckte nästan pannacottan blev för hård med 1 1/2 gelatinblad.
Ser jättefesltigt ut! Jag ska absolut testa ditt recept vid ett bra tillfälle!! Kram
SvaraRaderaVad gott det ser ut! Fick reda på din "nya" blogg nu, när jag gick igenom mina gamla mail. Ses på måndag! Kram
SvaraRaderaJennie: Ja det får du göra :)
SvaraRaderaJessica: Kul att du hittade hit! Längtar till Måndag, det var så kul att se dig idag!
Kramar